Kisház

Kisház

2 felnőtt és 2 gyermek

Törölköző, hajszárító, alapvető tisztálkodási szerek

  Teljeskörűen felszerelt konyha

Nespresso kávé, tea

Ingyenes Wifi 

Netflix

Privát parkoló

Bográcsozási lehetőség

Szeretettel várjuk a megkeresésed!

A házról

A ház felújítása során fontos szempont volt a természettel harmonizáló belső terek kialakítása. A ház három térre oszlik. A nappalival egybekötött konyhára,  a fürdőszobára, valamint a hálószobára. A berendezésnél szem előtt tartottuk, hogy kényelmes bútorokkal hangulatos enteriőrt hozzunk létre, mely még jobban elősegíti Vendégeink kikapcsolódását. A Kisház gázkonvektorral és fatüzelésű vaskályhával ellátott, így egész évben várja vendégeit.

A konyha tűzhellyel, sütővel, mosogatógéppel, mikróval, kenyérpirítóval, vízforralóval és Nespresso kávé géppel van berendezve, valamint megtalálható minden alapvető felszerelés, melyre Vendégeinknek szüksége lehet. A konyhával egybekötött nappaliban található egy étkezőasztal négy székkel és egy puha kanapé mely szükség esetén ággyá alakítható. 

A fürdőszoba zuhanyzóval ellátott, törölközővel, hajszárítóval és az alapvető tisztálkodási kellékekkel felszerelt. 

A hálószobában plafontól padlóig érő ablakon keresztül Vendégeink akár az ágyból is szemlélhetik a természetet. A ház különleges tartozéka az ágy mellett található kis fekete vaskályha, mely pillanatok alatt meleget és barátságos, romantikus hangulatot teremt a szobában. Hideg esős estékre a szobát tv készülékkel szereltük fel, melyen a Netflix kínálatával elérhető filmtárban igény szerint lehet válogatni. 

A Kisházhoz tartozik egy napozó illetve egy fedett terasz, melyekről vendégeink kényelmes székekben pihenve szemlélhetik a természet rezdüléséit. 

ÁRAK
Hétköznap:20.000 Ft/éj
Hétvégén (péntek, szombat):26.000 Ft/éj

Kiemelt időszakokban – hosszú hétvégéken és iskolai szünetekben – az árak változhatnak.
OTP és MKB SZÉP kártyát elfogadunk!
Amennyiben ajándékutalványt vásárolnál, kérjük a lenti űrlap megjegyzés rovatában jelezd számunkra. 

Foglalás
Várunk szeretettel a Kisházban!
Mielőtt foglalnál, kérlek olvasd el a következőket:
Általános szerződési feltételek (ÁSZF)